Våra köpvillkor, leverans & betalning

Om våra kaffebryggare

Alla våra kaffebryggare är från Severin. Tack vare att vi inte har några mellanhänder kan vi hålla mycket goda priser på högkvalitativa kaffebryggare. Läs mer om Severin


Ångerrätt och reklamationer

Vi följer konsumentköpslagen samt riktlinjerna från EHL - Elektriska Hushållsapparat Leverantörer.

Vid köp av produkter från oss har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär i enkla ordalag att du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Varan behöver inte vara returnerad till oss inom de 14 dagarna, men du måste ha meddelat oss inom 14 dagar. Detta gör du lättast genom e-post. Återbetalningen av din inbetalda summa (i sin helhet, inklusive frakt & expeditionsavgift) för vi över till dig snarast. Lagkravet är 30 dagar från det att vi har tagit emot varan, men detta sker givetvis fortare som standard.

För att få full återbetalning av ordervärdet vid utnyttjande av ångerrätt måste varan vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. Är varan använd kommer ett värdeminskningsavdrag göras, vilket är den värdeminskning varan kan bedömas ha fått under användandet. Denna minskning bedöms i huvudsak utifrån vad varan kan säljas för som begagnad.

Vid utnyttjande av ångerrätt står du själv för returfrakten. Du får gärna kontakta oss för att på förhand få veta vad returfrakten för just din vara är.

Läs gärna mer om ångerrätt på konsumentverkets webbplats

På kaffeomera.se har du 3 års reklamationsrätt från köpdatumet. Vid skadad frakt eller fel på vara,
kontakta oss på 0709 - 49 68 18.

Leverans

Alla våra kaffebryggare är fraktfria. Om ni köper en kaffebryggare hos oss levereras den till närmaste uthämtningsställe för DHL. Det går även att få leverans "hem till dörren" om ni anger en jobbadress eller företagsadress där det finns någon som kan ta emot paketet hela dagen. Ange detta under övrigt om det är önskvärt. Leveranstiden är ca 5 arbetsdagar från mottagen betalning.


Betalning

Betalning sker mot faktura till vårt bankgiro eller via kontokort direkt på siten. Om du betalar via bankgiro skickas kaffekokaren så fort betalningen är registrerad. För betalning med kontokort skickas kaffebryggaren direkt.

Betalningsansvar: Att klicka på "Skicka beställning" i vår kassa innebär att köpet slutförs och medför därmed ett betalningsansvar för ordern.


Om kaffeomera.se

Kaffeomera drivs av Lindström & Sondén AB med organisationsnummer 556762-7392. Vi har drivit onlineförsäljning sedan 2004 och driver även biljardbolaget.se, vinkylen.se, wigglekart.se, bordtennisbolaget.se